Website

Tuesday the 15th of October

Enkele jaren geleden inmiddels heb ik dit domein geregistreerd. Destijds had het het doeleinde deze site voor privegebruik te beheren als mijn eigen stukje internet. Toen kwam voor school de eis dat een blog en portfolio bijgehouden diende te worden. Dit kon dus prima op mijn eigen domein. Een .com website, voor jezelf! Mooi!

Iemands pad is echter nooit volledig uit te tekenen, en het mijne liep dan ook niet zoals ik had verwacht! Ik ben inmiddels enkele keren van school gewisseld, maar inmiddels zit ik prima op mijn plek bij Avans+, waar ik de opleiding Hogere Installatietechniek voor de Werktuigbouwkunde (HIT-W) studeer. 

Gezien dat mijn website een tijdje stil heeft gelegen, omdat ik zo eigenwijs alles in het engels en internationaal wilde doen, heb ik besloten mijn blikveld en doelgroep iets te vernauwen, en de site gewoon om te toveren naar het Nederlands. Mocht je dus nog ergens een knop of tekst in het Engels vinden, dan heb ik dat gewoon over het hoofd gezien! Of Edwin, die de site heeft gemaakt... Nouja, wie dan ook!

Het is de bedoeling dat deze site steeds iets meer gebruikt zal worden voor blogs, technische artikelen, links naar verschillende websites. Een soort gateway voor techniekliefhebbers die ongetwijfeld al veel eigen bronnen en websites hebben, maar die dat hier kunnen delen en bekijken, hun blikveld te verbreden om het maar zo te zeggen.

In elk geval gaat dat langzaamaan steeds meer komen! En mocht je nog ideeën hebben voor de website, dan hoor ik die graag!

Veel plezier!

- Kevin

Tweet this:


Or Like it on Facebook!